Володимир Кличко активно готується до бою з Повєткіним

Володимир Кличко активно готується до бою з Повєткіним

Підготовка Володимира Кличка до бою з Олександром Повєткіним триває. Став відомий денний розпорядок українця у тренувальному таборі.

Джерело: Відомості

Підготовка Володимира Кличка до бою з Олександром Повєткіним триває. Став відомий денний розпорядок українця у тренувальному таборі, пише «Проспорт». 

Володя прокидається о 6 ранку, а через годину вже стартує ранкове тренування. Воно включає розминку і вправи на розтяжку м'язів під контролем фізіотерапевта. Акцент робиться на загальнофізичній підготовці.

Черга спеціальних боксерських вправ настає під час вечірнього тренування: бій з тінню, робота на лапах і снарядах в рукавичках, спаринги. Спаринги починаються з двох — чотирьох раундів. Але з кожним днем кількість трихвилинок збільшується до 12 раундів в останній тиждень.

Тренувальний план змінюється з кожним боєм. Проте залишається головна мета — вивести боксера на пік форми до поєдинку. Вечеряє наш чемпіон о 20:00. А три години потому лягає спати. І так — день за днем. Лише в неділю Володя має день відпочинку.

Крім того, Кличко-молодший три рази на тиждень плаває в басейні для розвитку витривалості.

Нагадаємо, що Володимиру допомагають підготуватися до Повєткіна сім спаринг-партнерів. Додамо, бій Кличко — Повєткін відбудеться 5 жовтня у московському спорткомплексі «Олімпійський». 

Loading...