У «Динамо» повідомили про зміну тренерів

Київський клуб розпочав кадрові перестановки - помічники головного тренера Олексій Михайличенко та Андрій Баль відсторонені від роботи.

Джерело: Відомості

Київський клуб розпочав кадрові перестановки - помічники головного тренера Олексій Михайличенко та Андрій Баль відсторонені від роботи.

В "Динамо" офіційно повідомили про те, що асистенти головного тренера Олега Блохіна - Олексій Михайличенко, Андрій Баль та Юрій Роменський - більше не будуть працювати на своїх посадах. Допомагати Блохіну буде зірка "Динамо" 90-2000-х років Сергій Ребров, а з воротарями, як і раніше, буде працювати динамівський голкіпер 1980-х Михайло Михайлов, пише dt.ua

"Про зміни в тренерському штабі команди, а також про те, які функції в структурі клубу надалі виконуватиме Олексій Михайличенко, Андрій Баль та Юрій Роменський буде повідомлено пізніше", - зазначає прес-служба "Динамо".

Нагадаємо, що раніше ЗМІ поширили інформацію про те, що нібито спонсори "Динамо" після низки невдач поставили перед президентом Ігорем Суркісом ультиматум - звільнити Блохіна при першій же втраті очок у чемпіонаті Прем'єр-ліги України або Лізі Європи.

Втім, за інформацією видання football.ua, 20 вересня в "Динамо" побував німецький агент, який провів зустріч з керівництвом клубу. Є сенс говорити про те, що мова йшла про можливий контракт з іноземним спеціалістом. За попередніми даними, мова йде про німецького тренера. Втім, раніше ЗМІ називали в числі потенційних тренерів "Динамо" Томаса Шаафа і Фелікса Магата.

Нагадаємо, що 22 вересня "Динамо" проведе черговий матч чемпіонату Прем'єр-ліги проти львівських "Карпат" - початок зустрічі о 19:30.

Loading...