«Динамо» ганебно програло бельгійському «Генку»

«Динамо» ганебно програло бельгійському «Генку»

Київське «Динамо» не змогло підтримати переможний почин «Дніпра» та «Чорноморця». Підопічні Олега Блохіна почали груповий турнір Ліги Європи з сенсаційної поразки від бельгійського «Генка» з рахунком 0:1.

Джерело: Відомості

Київське «Динамо» не змогло підтримати переможний почин «Дніпра» та «Чорноморця». Підопічні Олега Блохіна почали груповий турнір Ліги Європи з сенсаційної поразки від бельгійського «Генка» з рахунком 0:1, пише «Проспорт».

На папері динамівці є беззаперечними фаворитами групи G. Але у киян продовжується ігрова криза, яка була помітна і в грі з бельгійцями. Відсутність високих швидкостей, багато зайвих втрат м'яча, обмаль дальніх і точних ударів.

Динамівці завдали 23 удари проти 7 у гостей, але більшість спроб були або неточними, або м'яч ставав здобиччю голкіпера «Генка».

Бельгійці зіграли від оборони, завдавши у першому таймі кілька підступних ударів по воротам Максима Коваля. Перший тайм голкіпер «Динамо» відіграв добре, але на 62-й хвилині був змушений діставати м'яч з сітки після удару Жульєна Горью.

Кінцівка матчу пройшла в атаках «Динамо». Але господарів підвела реалізація. Могли забивати Ярмоленко, Ленс, Мбокані. А на останніх секундах капітан «Динамо» розстрілював ворота, але Кетелеш зробив сейв і приніс своїй команді сенсаційну перемогу.

«Динамо» знову засмутило своїх уболівальників, які почали покидати стадіон за 5-10 хвилин до фінального свистка.

У другому турі кияни поїдуть у Відень на матч з «Рапідом», а «Генк» прийматиме «Тун».

«Динамо» (Київ, Україна) — «Генк» (Бельгія) 0:1

Голи: Горью 62

«Динамо»: Коваль, Беланда (Безус 46), Хачеріді, Тремулінас, Лукман (Гусєв 71), Віда, Ідейє (Мбокані 56), Ярмоленко, Ленс, Вукоєвич, Сілва

«Генк»: Кетелеш, Мбойо (Горью 31), Кумордзі, Буффель, Нгонгка, Камю (Лімбомбе 90), Воссен (Жозеф-Монроз 79), Хайленд, Кулібалі, Чіманга, Мбоджі

Попередження: Віда 46 - Буффель 61, Камю 90

0:1 - Горью 

Loading...