Україна й Англія зіграли внічию

Україна й Англія зіграли внічию

10 вересня перервалася 4-матчева переможна серія національної збірної України у відбірному турнірі на чемпіонат світу-2014.

Джерело: Відомості

10 вересня перервалася 4-матчева переможна серія національної збірної України у відбірному турнірі на чемпіонат світу-2014. «Синьо-жовті» не змогли обіграти збірну Англії попри несамовиту підтримку 69860 вболівальників на «Олімпійському», розповідає «Проспорт».

УКРАЇНА —- АНГЛІЯ - 1:1. Статистика і хронологія матчу

Англійці приїхали до Києва за нічиєю і повертаються додому у гарному настрої. А фани «трьох левів», яких у Києві зібралося понад 2000, після матчу співали пісні і раділи, немов Англія виграла чемпіонат світу. Нам же лишається нарікати на самих себе.

По-перше, на дві ноги кульгає реалізація. По-друге, Україна, як і Англія, грала з акцентом на оборону, хоча нас нічия не влаштовувала. Та й здивували деякі кадрові рішення Михайла Фоменка.

Зокрема, Олег Гусєв вийшов на чужу для себе позицію центрального атакувального півзахисника. У підсумку, в нас був перебір на лівому фланзі (Коноплянка, Гусєв) і відсутність сполучної ланки в центрі. З виходом на поле Романа Безуса наші футболісти активніше заграли через центр.

Викликали подив і заміни наприкінці гри, коли потрібно було намагатися дотиснути суперника. Виходить, що й наш керманич грав на утримання рахунку, який не влаштовував збірну України.

Що стосується відсутності Девіча, то Фоменко сказав, що він не був готовий до гри.

Є питання і до суддівства найкращого рефері Європи Педру Проенси. Португалець двічі міг вказувати на 11-метрову позначку після фолів проти Зозулі.

На першій хвилині Романа збив Харт, у середині другого тайму Уокер збивав Романа на лінії штрафного майданчика, а це пенальті, а не штрафний.

За моментами українці мали перевагу. Але табло «Олімпійського» зафіксувало «нулі».

Таким чином, команда Михайла Фоменка піднялася на друге місце у групі Н, маючи стільки ж очок, як і Чорногорія (15). Англійці залишаються на першому місці (16), а поляки — четверті (13).

Тепер доля першого та другого місць у групі визначиться у трьох матчах: 11 жовтня Україна прийматиме Польщу, а Англія — Чорногорію, а 15 жовтня Англія прийматиме Польщу.

Варіантів багато. Але головне — Україні необхідно перемогти поляків. Нічия або поразка залишать Україні мізерні шанси на 2 місце.

Нагадаємо, напередодні українці вщент розбили Сан-Марино у Львові — 9:0. 

Loading...