«Динамо» перемогло «Актобе» у Казахстані

«Динамо» перемогло «Актобе» у Казахстані

У першому матчі плей-офф Ліги Європи «Динамо» і «Актобе» забили п’ять м’ячів.

Джерело: Відомості

У першому матчі плей-офф Ліги Європи «Динамо» і «Актобе» забили п’ять м’ячів.

Початок виступів у єврокубку дався команді Олега Блохіна не без проблем. В Актобе «динамівці» відкрили рахунок у першому таймі, але пішли на перерву з нічиєю через автогол новачка Тремулінаса, розповідають «Коментарі».

У другому таймі «Динамо» відзначилося ще двома голами і довело рахунок до 3:1. Але відстояти комфортну перевагу вони не змогли. Один м’яч казахстанці відіграли, влаштувавши нервову кінцівку зустрічі для гостей. Втім, і такий рахунок у виїзному поєдинку повинен влаштувати український клуб. Гра у відповідь з «Актобе» відбудеться в Києві через тиждень — 28 серпня.

Актобе — Динамо - 2:3

0:1 - 16 Ярмоленко, 1:1 - 37, автогол Тремулінас, 1:2 - 52 Ідейє, 1:3 -57 Бельханда, 2:3 - 66 Хайруллін.

Актобе: Сидельников, Арзуманян, Бадло, Мулдаров, Логвиненко, Хайруллін, Харабара (Примус, 60), Кападзе, С. Ковальчук (Лисенков, 60), Гейнріх, Давидов (Тагиберген, 86)

Динамо: Шовковський, Хачеріді, Віда, Драгович, Тремулінас, Вукоєвич, Дуду (Ленс, 52), Бельханда, Аруна, Ярмоленко (Гусєв, 67), Ідейє.

Попередження: Аруна (33), Драгович (49), Мулдаров (68), Примус (75), Ленс (76), Логвиненко (79), Бельханда (80), Сидельников (80).

Нагадаємо, що сьогодні пізніше свої поєдинки в плей-офф Ліги Європи ще проведуть «Дніпро» і «Чорноморець». 

Loading...