«Шальке» та ПАОК розійшлися нічиєю в Німеччині

Німецькому «Шальке» не вдалося обіграти вдома грецький ПАОК у першому матчі плей-офф раунду Ліги чемпіонів. Гра у Гельзенкірхені завершилася з рахунком 1:1.

Джерело: Відомості

Німецькому «Шальке» не вдалося обіграти вдома грецький ПАОК у першому матчі плей-офф раунду Ліги чемпіонів. Гра у Гельзенкірхені завершилася з рахунком 1:1, повідомляє «Проспорт». 

Господарі вийшли вперед на 32-й хвилині. У штрафному майданчику греків утворилася метушня, м'яч опинився у Джефферсона Фарфана, який пробив в дотик, і сфера від стійки залетіла у ворота. Голкіпер вирішив, що м'яч вийде за межі поля, тому навіть не кинувся рятувати команду.

Після цього ПАОК мав дві хороші нагоди зрівняти рахунок, але гравців підводила точність. Грекам таки вдалося засмутити суперника: за 18 хвилин до кінця основного часу Мірослав Стох наважився на дальній удар — м'яч відскочив перед воротарем і ковзнув у сітку.

«Шальке» мав здобувати перемогу, та Санс Хакобо холоднокровно вийшов на перехоплення та відбив удар Бенедикта Хьоведеса. У підсумку — бойова нічия, яка на руку гостям.

Матч-відповідь відбудеться за тиждень — 27 серпня у Салоніках.

Нагадаємо, що ПАОК замінив у Лізі чемпіонів харківський «Металіст», який було дискваліфіковано через договірний матч з львівськими «Карпатами» п'ятирічної давнини. 

Loading...