Тренер «Металіста» запевнив, що його команда гратиме у Лізі чемпіонів наступного сезону

Тренер «Металіста» запевнив, що його команда гратиме у Лізі чемпіонів наступного сезону

Головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич заявив, що його команда зробить все для того, щоб виступати в Ліги чемпіонів у наступному сезоні.

Джерело: Відомості

Головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич заявив, що його команда зробить все для того, щоб виступати в Ліги чемпіонів у наступному сезоні, відзначає «Кореспондент».

«Якою б складною не була ситуація, треба вміти абстрагуватися від негативного. Сподіваюся, що мої футболісти — справжні професіонали, і рішення UEFA не виб'є їх з колії. Крім Ліги чемпіонів, нам ще грати в чемпіонаті і Кубку України, де є за що боротися. Нехай мої підопічні виходять на поле і доводять свої вміння. Якщо вже нинішній єврокубковий рік для «Металіста» пропаде — значить, будемо грати в Лізі чемпіонів у наступному сезоні», — наголосив Маркевич.

Нагадаємо, в середу, 14 серпня, робоча група UEFA прийняла рішення замінити харківський «Металіст» на грецький ПАОК в раунді плей-офф Ліги чемпіонів.

14 серпня UEFA відсторонив харківський «Металіст» від участі у єврокубковому сезоні 2013/14 за договірної матч у 2008 році.

2 серпня Спортивний арбітражний суд в Лозанні (CAS) виніс рішення у справі про договірний характер матчу між львівськими «Карпатами» і харківським «Металістом».

Loading...