Італійський «Ліворно» відмовився брати до себе Мілевського

Італійський «Ліворно» відмовився брати до себе Мілевського

Президент «Ліворно» Альдо Спінеллі заявив про припинення переговорного процесу з нападником київського «Динамо» Артемом Мілевським.

Джерело: Відомості

Новачок італійської Серії А більше не хоче бачити у своєму складі Артема Мілевського. Президент «Ліворно» Альдо Спінеллі заявив про припинення переговорного процесу з нападником київського «Динамо» Артемом Мілевським, передають «Коментарі».

28-річний футболіст не встиг виконати основну вимогу італійської сторони щодо дострокового розірвання чинного контракту зі своїм клубом, розрахованого до 2 вересня.

Рішення боса італійців продиктовано і тим, що 27-річний бразильський форвард Пауліньо залишається у складі команди на наступний сезон. «Наш бомбардир зробив нам прекрасний подарунок, погодившись продовжити кар’єру в «Ліворно». Пауліньо має велике значення для команди. На щастя, нам вдалося знайти з ним спільну мову. Мілевський? Можете забути про нього. Ми вже зв’язалися з його юристом і сповістили про те, що термін очікування минув», — заявив Спінеллі.

Крім того, «Ліворно» офіційно підтвердив підписання контракту з 27-річним півзахисником Леандро Греко, який у минулому сезоні захищав кольори «Олімпіакоса». Хавбек відомий італійським уболівальникам за виступами за «Рому» і «Верону».

Loading...