Український тенісист Сергій Стаховський обіграв легендарного Роже Федерера

Український тенісист Сергій Стаховський обіграв легендарного Роже Федерера

Український тенісист Сергій Стаховський обіграв легендарного швейцарця Роже Федерера на найпрестижнішому тенісному турнірі.

Джерело: Відомості

Український тенісист Сергій Стаховський обіграв легендарного швейцарця Роже Федерера на найпрестижнішому тенісному турнірі, передають «Коментарі».

У матчі другого раунду турніру киянин обіграв семиразового чемпіона Вімблдону, екс-першу ракетку світу Роже Федерера: 6-7 (7) 7-6 (5) 7-5 7-6 (5).

Зазначимо, Федерер не програвав на турнірах Великого Шолома раніше чвертьфіналів 36 разів. Українцю вдалося перервати цю рекордну серію. Це перша перемога Стаховського над гравцем першої десятки.

Сергій Стаховський не став приховувати, що сталося справжнє диво. «Мені дуже важко говорити зараз. Як і раніше не вірю в те, що сталося. Коли ти граєш з Федерером на Вімблдоні, здається, що тобі протистоять відразу двоє. Тому сталося диво.

У мені виходило абсолютно все. День для мене склався фантастично», — каже український тенісист.

Поєдинок Стаховського і Федерера тривав дуже напружено. Тричі результат сету вирішувався на тай-брейку, ще один сет Стаховський виграв з мінімальною перевагою. Але все-таки наш тенісист перемагає Роджера і вибиває семиразового чемпіона з турніру.

Нагадаємо, Федерер — переможець минулорічного Вімблдону. Наступним суперником Стаховського стане австрієць Юрген Мельцер. 

Loading...