Олімпійський призер Ілля Кваша вчитиме зірок стрибати у воду з вишки

Олімпійський призер Ілля Кваша вчитиме зірок стрибати у воду з вишки

Ілля Кваша - бронзовий призер Олімпійських ігор у Пекіні, семиразовий чемпіон Європи, бронзовий призер Кубка світу, переможець етапів Світової серії - стане зірковим тренером у новому телепроекті "Вишка"

Джерело: Відомості

Ілля Кваша - бронзовий призер Олімпійських ігор у Пекіні, семиразовий чемпіон Європи, бронзовий призер Кубка світу, переможець етапів Світової серії - стане зірковим тренером у новому телепроекті "Вишка" на каналі 1 +1.

Хлопець зізнався: "Мені пощастило стати головним зірковим тренером у проекті. Приємно усвідомлювати, що тепер є можливість навчити людей, які ніколи раніше не стрибали у воду, відчути ці емоції. Я в спорті вже 17 років, але для мене це теж новий досвід спілкування. зіркам доведеться добре попрацювати, це я вам обіцяю ".

Формат Celebrity Splash вже встиг перевірити зірок на сміливість у таких країнах, як Великобританія, Нідерланди і Франція, і показав чудові рейтинги. Найближчим часом проект стартує в США, Австралії, Іспанії, Китаї та Аргентині. Вже восени, у новому сезоні, глядачі телеканалу 1 +1 теж зможуть стати свідками небезпечних стрибків знаменитостей.

Loading...