У Кличка узгодили контракт на бій із Повєткіним

У Кличка узгодили контракт на бій із Повєткіним

Менеджер братів Кличко Берд Бенте заявив, що у нього більше немає розбіжностей між його командою і командою Олександра Повєткіна щодо бою.

Джерело: Відомості

Менеджер братів Кличко Берд Бенте заявив, що у нього більше немає розбіжностей між його командою і командою Олександра Повєткіна щодо бою, передає «Кореспондент».

«Чи відбудеться бій? Не можу вам сказати. Ясність буде, коли WBA дасть свою згоду щодо реалізації контракту, про який ми домовилися, — розповів Бенте. — Розбіжностей у нас немає. Після багатьох тижнів роботи ми дійшли угоди за контрактом. Команда панів Рябінського і Хрюнова з одного боку і наша з іншого провели серію хороших бесід і знайшли розумний чесний компроміс. Але тепер контракт має схвалити WBA. Від цього і залежить, відбудеться бій чи ні.

Менеджер Кличків сподівається, що рішення приймуть досить скоро. «Якщо ж справа занадто затягнеться або WBA не погодиться, то ми будемо змушені провести інший бій — ймовірно, у вересні проти іншого суперника. Адже Володимир Кличко хоче боксувати. Але я виходжу з того, що контракт, якого ми дійшли, влаштовує обидві сторони. А оскільки так, то, за ідеєю, і з WBA проблем бути не повинно. Якщо контракт в його нинішньому вигляді з відповідними пунктами, про які ми домовилися, буде підписаний, то бій відбудеться 5 жовтня в Москві», — заявив Бенте.

Loading...