Сімферопольська «Таврія» виписала тренера з Греції

Сімферопольська «Таврія» виписала тренера з Греції

У понеділок новим старшим тренером сімферопольської команди офіційно призначений Яніс Хрістопулос.

Джерело: Відомості

У понеділок новим старшим тренером сімферопольської команди офіційно призначений Яніс Хрістопулос. З грецьким фахівцем підписано контракт строком на один рік. У штаб Хрістопулоса увійдуть його земляки - Яніс Томаідіс (асистент), Леонідас Пападакіс (тренер із фізичної підготовки) і Константінос Паганіос (тренер воротарів).

Як повідомив клубній прес-службі генеральний директор «Таврії» Олександр Бойцан, перед Хрістопулосом і його помічниками конкретних турнірних завдань поки не поставлено: «Хрістопулос знайомий із ситуацією в клубі. Думаю, що у нього є план роботи в цій ситуації. А після відкриття трансферного вікна ми постараємося закрити всі проблемні місця нашої команди. Зараз все буде спрямоване на те, щоб набрати максимальну кількість очок у літньо-осінній частині чемпіонату України».

У кримської команди зараз триває навчально-тренувальний збір. Підготовку «Таврії» до сезону-2013/14 Хрістопулос і його помічники ведуть на базі «Скіф» у Новопавлівці (Бахчисарайський район).

Янісу Хрістопулосу 40 років. Його попереднім місцем роботи був грецький клуб ПАС (Яніна), який за підсумками сезону-2012-2013 завоював путівку в Лігу Європи. За свою кар´єру, яка триває вже понад 13 років, Хрістопулос працював з юнацькими командами грецьких клубів «Каламата», «Панатінаїкос», АЕК, «Олімпіакос», був асистентом головного тренера основної команди «Паніоніоса».

Нагадаємо, раніше посаду головного тренера кримської команди залишив Олег Лужний.

Loading...