«Карпати» оштрафували на 100 тисяч за безлади фанатів в Ужгороді

«Карпати» оштрафували на 100 тисяч за безлади фанатів в Ужгороді

Львівські «Карпати» оштрафовано на 100 тисяч гривень за розгром стадіону ужгородської «Говерли» у матчі 27-го туру чемпіонату України.

Джерело: Відомості

Львівські «Карпати» оштрафовано на 100 тисяч гривень за розгром стадіону ужгородської «Говерли» у матчі 27-го туру чемпіонату України. Таке рішення прийняв Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ на засіданні, яке відбулося 11 червня. 

Крім того, «леви» мають заплатити ще 20 тисяч за використання фаєрів на грі останнього туру проти «Металіста», передає «Проспорт».

З харківського клубу стягнено штраф у розмірі 35 тисяч гривень. Також оштрафовано київське «Динамо». «Біло-сині» мають сплатити 25 тисяч через скандування нецензурних виразів вболівальниками під час матчу 30-го туру проти запорізького «Металурга».

Через фанатів постраждали у фінансовому плані і «Шахтар» з «Чорноморцем». Клуби оштрафовано за неправомірні дії вболівальників під час та після матчу фіналу Кубку України. «Гірники» мають заплатити 20 тисяч, «моряки» — 25.

На 75 тисяч гривень оштрафовано «Таврію». Причина — ухилення від виконання кількох рішень КДК ФФУ. У випадку невиконання цього рішення, з команди можуть зняти три очки у чемпіонаті України наступного сезону.  

Loading...