«Карпати» за своїх буйних фанатів мають заплатити 100 тисяч штрафу

11 червня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв кілька рішень, які стосуються ряду клубів Прем’єр-ліги, першої ліги та другої ліги.

Джерело: Відомості

11 червня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв кілька рішень, які стосуються ряду клубів Прем’єр-ліги, першої ліги та другої ліги.

Так, за неправомірні дії вболівальників «Карпат» 3 травня 2013 р. на стадіоні «Авангард» під час матчу 27-го туру чемпіонату України з ужгородською «Говерлою» львівський клуб має виплатити 100 тисяч гривень.

Фінансові санкції у 20 тисяч гривень застосовані також до «Карпат» за використання піротехнічних засобів вболівальниками львівської команди на стадіоні «Україна» під час матчу 30-го туру чемпіонату України з харківським «Металістом». Крім того, 35 тисяч гривень доведеться сплатити і «Металісту» за використання вболівальниками харківського клубу піротехнічних засобів протягом того ж матчу.

Київське «Динамо» має виплатити штраф у розмірі 25 тисяч гривень за скандування нецензурних виразів вболівальниками команди на стадіоні НСК «Олімпійський» 26 травня 2013 року під час матчу 30-го туру чемпіонату України із запорізьким «Металургом».

За неправомірні дії вболівальників під час та після закінчення матчу фіналу Кубку України, який відбувся 22 травня у Харкові на стадіоні «Металіст», оштрафовані «Шахтар» та «Чорноморець». Донецькому клубу доведеться сплатити 20 тисяч гривень, а одеському − 25 тисяч.

За злісне ухилення «Таврії» від виконання кількох рішень КДК ФФУ (якими на клуб покладався обов’язок виконати вердикт ПВС ФФУ у спорах з колишніми тренерами клубу С. Альтманом, Г. Альтманом та О. Скрипником) на сімферопольський клуб накладено штраф у розмірі 75 тисяч гривень. У випадку невиконання «Таврією» цього рішення, КДК ФФУ на найближчому засіданні розгляне питання про позбавлення головної команди клубу 3 очок у чемпіонаті України наступного сезону.

За пошкодження індивідуальних пластикових сидінь вболівальниками «Севастополя» на стадіоні «Спартак» 1 червня 2013 р. у матчі 33-го туру чемпіонату Першої ліги з «Одесою» севастопольському клубу доведеться виплатити 10 тисяч гривень.

3 матчі дискваліфікації за некоректну поведінку після закінчення матчу 29-го туру чемпіонату України з луцькою «Волинню», який відбувся 18 травня 2013 року, отримав футболіст ужгородської «Говерли» А. Єдігарян.

Loading...