Україна перемогла Чорногорію з розгромним рахунком

Україна перемогла Чорногорію з розгромним рахунком

Нападник збірної Чорногорії Деян Дам’янович розчарований після розгромної поразки від збірної України у відбірковому матчі на чемпіонат світу-2014.

Джерело: Відомості

Нападник збірної Чорногорії Деян Дам'янович розчарований після розгромної поразки від збірної України у відбірковому матчі на чемпіонат світу-2014. "Те, як ми грали у другому таймі і те, до чого це призвело - велике розчарування для нас, для вболівальників, для всієї країни. Ми граємо в більшості, маємо хороші моменти для взяття воріт, але допускаємо такі помилки і програємо 0:4 - це дійсно жахливо", - заявив Дам'янович.

Футболіст наголосив, що немає сенсу шукати виправдання, а слід якомога швидше забути цей розгром та добре підготуватися до вересневих матчів. "Шанси на вихід з групи у нас залишаються. Хоча, треба визнати, що у збірної України - хороший календар. Водночас, для українців не будуть легкими матчі з Англією і Польщею", - вважає гравець. Нападник переконаний, що доля двох перших місць в групі Н вирішиться в очних матчах за участю Чорногорії, Англії, України та Польщі, пише ТСН

Loading...