На матч із Чорногорією відправились 22 збірники

На матч із Чорногорією відправились 22 збірники

Українці найбільше довіряють церкві, засобам масової інформації і збройним силам, а найменше - Верховній Раді, президенту і судам.

Джерело: Відомості

Сьогодні національна збірна команда України вилетить до міста Подгориця, де наступного дня пройде відбірний матч чемпіонату світу 2014 року зі збірною Чорногорії. У складі української делегації, які тримають курс на Чорногорію, - 22 футболісти. Через ушкодження у виїзному матчі не зіграють захисники В’ячеслав Шевчук та Олександр Кучер. Шевчук отримав ушкодження у товариській грі з Камеруном, а Кучер не встиг відновитися після травми.

Також національній команді у Чорногорії не допоможуть захисник Микола Морозюк та півзахисник Денис Дедечко. У Морозюка - рецидив старої травми ступні, Дедечко отримав ушкодження задньої поверхні стегна. Крім того, залишиться у Києві воротар Максим Коваль, у якого два дні тому різко піднялася температура. Лікарі діагностували у футболіста збірної України ангіну. Не потрапив до числа гравців у заявку на матч з Чорногорією і півзахисник Андрій Богданов.

Відбірний матч чемпіонату світу 2014 року між збірними Чорногорії та України стане ювілейним для обох національних команд: 200-м для збірної України та 50-м для наших суперників. 

Loading...