Коломойський більше не буде спонсорувати «Кривбас»

Коломойський більше не буде спонсорувати «Кривбас»

Керівництво «Кривбасу» повідомило працівників клубу про те, що мільярдер Ігор Коломойський, який раніше надавав криворізькій команді фінансову допомогу, остаточно відмовив у цьому клубу.

Джерело: Відомості

Ігор Коломойський більше не фінансуватиме криворізький футбольний клуб. Керівництво «Кривбасу» повідомило працівників клубу про те, що мільярдер Ігор Коломойський, який раніше надавав криворізькій команді фінансову допомогу, остаточно відмовив у цьому клубу, пише «Футбол».

На цьому тижні Швейцарію, де більшу частину часу проживає Ігор Коломойський, відвідав генеральний директор ФК «Дніпро» Андрій Стеценко. Стеценко збирався поговорити про подальшу долю Хуанде Рамоса, узгодити літні трансферні пріоритети.

Коломойський остаточно дав зрозуміти, що «Кривбасу» більше не варто розраховувати на його гроші. Клуб залишається один на один зі своїми проблемами й боргами. Пошук альтернативних шляхів фінансування або спонсорів на даний момент успіхом не увінчався. Все йде до того, що найближчим часом у ФК «Кривбас» відберуть ліцензію.

Loading...