Чемпіонка світу з біатлону Підгрушна вийшла заміж за депутата-«свободівця» Кайду

Чемпіонка світу з біатлону Підгрушна вийшла заміж за депутата-«свободівця» Кайду

На Тернопільщині пройшло весілля народного депутата від «Свободи» Олексія Кайди та чемпіонки світу з біатлону Олени Підгрушної.

Джерело: Відомості

На Тернопільщині пройшло весілля народного депутата від «Свободи» Олексія Кайди та чемпіонки світу з біатлону Олени Підгрушної. Церемонія відбулася 26 травня в церкві УГКЦ Воскресіння Господнього в селі Велика Березовиця, пише «За Збручем».

До місця події Олексій та Олена приїхали на білих автомобілях представницького класу – німецьких BMW і Mersedes. Подивитися й привітати молодят прийшли кілька десятків людей. Серед них - тренери Олени Ігор Починок та Олег Бунт, а також біатлонне подружжя В’ячеслав Деркач та Оксана Хвостенко.

Фракцію «Свободи» у Верховній Раді на торжестві представляли брат лідера партії Андрій Тягнибок, депутати Андрій Мохник, Ігор Мірошниченко, Валерій Черняков, Ігор Янків і Святослав Ханенко. Старостою з короваєм запросили депутата облради Олега Любинського, котрий відомий, як водій Олега Тягнибока.

Увечері в ресторані «Братислава» пройшло урочисте застілля, на яке зібрався увесь політбомонд Західної України і наближені до ВО «Свобода» бізнесмени.

Loading...