Київський «Арсенал» заплатить УЄФА 75 тисяч євро штрафу

Київський «Арсенал» заплатить УЄФА 75 тисяч євро штрафу

Київський «Арсенал» має сплатити штраф через значні заборгованості, які мав клуб. Таке рішення ухвалила арбітражна палата Інстанції з фінансового контролю клубів УЄФА (ІФКК).

Джерело: Відомості

Київський «Арсенал» має сплатити штраф через значні заборгованості, які мав клуб. Таке рішення ухвалила арбітражна палата Інстанції з фінансового контролю клубів УЄФА (ІФКК), передає «Проспорт».

Розслідування показало, що «Арсенал» не виконав умови, поставлені ІФКК. Таким чином, каноніри мають сплатити 75 тисяч євро.

Крім того, під штраф попав і бухарестський «Рапід». Румуни мають заплатити 100 тисяч євро, а також отримали заборону на участь у двох наступних єврокубках, в яких команда могла б виступити в найближчі три сезони (2013/14, 2014/15, 2015/16).

Зазначимо, що загалом ІФКК ухвалила санкції щодо восьми клубів. Щоб уникнути цих санкцій, клуби повинні були погасити заборгованості до 31 березня 2013 року. Додамо, що «Малага», «Хайдук», «Осієк», «Динамо» Бухарест, «Партизан» і «Войводіна» виконали всі умови ІФКК і з них будуть зняті всі раніше введені умовні санкції.

Нагадаємо, нове керівництво «Арсеналу» не погасило вчасно борги, бо не мало прав на клуб. Тоді «каноніри» випросили в УЄФА відстрочку. 

Loading...