Олег Таран подав у відставку з поста головного тренера «Кривбасу»

Олег Таран подав у відставку з поста головного тренера «Кривбасу»

Наставник криворізького клубу Олег Таран прийняв рішення піти з поста головного тренера.

Джерело: Відомості

Наставник криворізького клубу Олег Таран прийняв рішення піти з поста головного тренера. Як повідомили в прес-службі ФК «Кривбас», «своє рішення Олег Анатолійович мотивує невизначеністю подальшої долі клубу». «Незважаючи на те, що «Кривбас» нині перебуває на 6-й сходинці турнірної таблиці, демонструє цікавий, красивий, видовищний футбол, гравці, тренерський та адміністративний персонал команди, працівники клубу не можуть почути чітку відповідь на запитання – чи є майбутнє у ФК «Кривбас», чим обумовлене припинення фінансування клубу і яка подальша доля гравців, котрі вже чотири місяці не отримують заробітну плату», - зазначають у ФК.

Чи прийняло керівництво криворізького клубу відставку головного тренера і те, з ким «Кривбас» вирушить на останній календарний матч сезону в Луцьк – стане відомо найближчим часом.

У свою чергу Олег Таран та його помічники не вимагатимуть компенсації за порушення клубом умов трудової угоди.

На початку травня головний тренер «Кривбасу» прокоментував фінансовий стан клубу і відзначив, що у команди практично немає шансів врятуватися: «У мене деякі люди навіть по 8 місяців не отримують зарплату. Це ті, які прийшли з «Арсеналу».

Loading...