Девід Бекхем залишає професійний футбол

Девід Бекхем залишає професійний футбол

38-річний Девід Бекхем заявив, що по завершенні цього сезону залишає професійний футбол.

Джерело: Відомості

38-річний Девід Бекхем заявив, що по завершенні цього сезону залишає професійний футбол. Найбагатший футболіст планети подякував клубові «Парі Сен-Жермен», за який він нині грає, та зазначив, що настав його час завершити кар’єру, передає «Таблоїд».

«Я вдячний «ПСЖ» за можливість продовжувати (грати), але я відчуваю, що настав час завершити мою кар'єру, граючи на найвищому рівні», — сказав Бекхем.

«Якби, коли я був малим хлопцем, ви мені сказали, що я гратиму і виграватиму призи з клубом мого отроцтва «Манчестер Юнайтед», з гордістю буду його капітаном, гратиму за мою країну понад 100 разів і виступатиму в складі найвеличніших клубів світу, я б вам відповів, що це фантазія. Мені пощастило здійснити ці мрії», — зазначив він.

Девід запевнив, що ніщо сповна не замінить йому гри, яку він любить.

«Одначе я відчуваю, що розпочинаю нову пригоду, і я щиро схвильований тим, що чекає мене попереду», — додав Бекхем.

Як відомо, Девід Бекхем провів 115 матчів за збірну Англії та 394 за «Манчестер Юнайтед». Також він грав за мадридський «Реал», «Лос-Анджелес Гелексі», виступав за «Мілан».

Перейшовши до «ПСЖ», свою зарплатню футболіст вирішив віддавати на благодійність. До кінця цього сезону Бекхему лишилося дограти два матчі.

Loading...