Футболіста збірної Франції затримали за підозрою у груповому згвалтуванні

Футболіста збірної Франції затримали за підозрою у груповому згвалтуванні

Поліція Лондона затримала футболіста збірної Франції та клубу «Куїнз Парк Рейнджерс» Лоіка Ремі за підозрою в груповому згвалтуванні.

Джерело: Відомості

Поліція Лондона затримала футболіста збірної Франції та клубу «Куїнз Парк Рейнджерс» Лоіка Ремі за підозрою в груповому згвалтуванні. Про це повідомляє сайт видання The Daily Mail. Разом із гравцем затримані його двоюрідний брат і друг.

Заяву в поліцію подала 34-річна жінка, ім'я якої не повідомляється. За її словами, 6 травня вона знаходилась у квартирі Ремі, де в той час перебували брат і друг футболіста. Далі хтось запропонував їй випити алкоголю, після чого жінка втратила свідомість. Передбачається, що жінка була згвалтована, коли перебувала в несвідомому стані.

The Daily Mail пише, що заяву про згвалтування було подано ще 8 травня, однак затримання підозрюваних було проведено лише через тиждень. В даний час 26-річний Ремі і його брат знаходяться в поліцейському відділку.

Ремі перейшов до «Куїнз Парк Рейнджерс» у січні 2013 року з французького «Марселя». У складі збірної Франції Ремі провів 17 матчів, забивши чотири голи.

Loading...