Українські бодібілдери на чемпіонаті Європи зайняли третє командне місце

Українські бодібілдери на чемпіонаті Європи зайняли третє командне місце

У Кишиневі (Молдавія) 12 травня завершився чемпіонат Європи з бодібілдингу та класичного бодібілдингу серед чоловіків, жіночого бодібілдингу і змішаних пар, де збірна України посіла 3-є місце серед 29-ти країн.

Джерело: Відомості

У Кишиневі (Молдавія) 12 травня завершився чемпіонат Європи з бодібілдингу та класичного бодібілдингу серед чоловіків, жіночого бодібілдингу і змішаних пар, де збірна України посіла 3-є місце серед 29-ти країн. Українські спортсмени завоювали дві золоті, срібну і чотири бронзові нагороди, повідомили у прес-службі Федерації бодібілдингу та фітнесу України.

Українці показали відмінний результат, вигравши сім медалей із 13-ти фінальних виходів на сцену.

Кращими у своїх категоріях стали Андрій Кухарчук (бодібілдинг до 95 кг) та Богдан Кравченко (бодібілдинг понад 100 кг).

Андрій Кухарчук

Богдан Кравченко

Срібну нагороду виграв Андрій Коляда в бодібілдингу до 85 кг. Ще чотири бронзові медалі українці завоювали в класичному бодібілдингу - Станіслав Візінгер (до 168 см) і Олег Какорін (до 180 см), і в бодібілдингу - Роман Ющенко (до 70 кг) та Сергій Яцюк (понад 100 кг).

Також наші спортсмени чотири рази зупинилися за крок від призової трійки. Сергій Черняк посів 4-е місце в категорії бодібілдингу до 90 кг. А Марина Мельченко і Віталій Каленський двічі показали четвертий результат спочатку в своїх категоріях жіночому бодібілдингу і чоловічому бодібілдингу до 85 кг, а потім у змішаній парі.

Командний залік:

1. Росія 128 очок
2. Туреччина 124 очки
3. Україна 119 очок.

Loading...