Алекс Фергюсон покидає футбол заради дружини

Алекс Фергюсон покидає футбол заради дружини

Головний тренер англійського футбольного клубу «Манчестер Юнайтед» Алекс Фергюсон заявив, що піде з команди для того, щоб більше часу проводити зі своєю дружиною Кеті.

Джерело: Відомості

Головний тренер англійського футбольного клубу «Манчестер Юнайтед» Алекс Фергюсон заявив, що піде з команди для того, щоб більше часу проводити зі своєю дружиною Кеті. 71-річний коуч розповів, що у жовтні 2012 року у його дружини померла рідна сестра, через що вона стала почуватися самотньою. Шотландець зазначив, що він дуже багато часу приділяв футболу, тепер цей час потрібен дружині, з якою він прожив 47 років.

Тренер додав, що почав замислюватися про відхід із «МЮ» в кінці 2012 року. У березня 2013 року він розповів про завершення кар'єри дружині і дітям. Коли інформація про відставку все частіше стала з'являтися в ЗМІ, тоді Фергюсон зробив офіційну заяву.

Повідомлення про відхід шотландця з команди з'явилося на офіційному сайті «Юнайтед» 8 травня. Його наступником стане тренер «Евертона» Девід Моейс, на кандидатурі якого наполіг сам Фергюсон.

Шотландець очолив «МЮ» у листопаді 1986 року. Під його керівництвом команда 13 разів ставала чемпіоном Англії і двічі перемагала в Лізі чемпіонів. У 1999 році Фергюсон був посвячений у лицарі королевою Єлизаветою II.

Loading...