Фанатів «Карпат» в Ужгороді втихомирювали бійці «Беркута»

Фанатів «Карпат» в Ужгороді втихомирювали бійці «Беркута»

В Ужгороді відбувся календарний матч чемпіонату України з футболу між командами «Говерла» Ужгород —«Карпати» Львів. Поєдинки між принциповими суперниками-сусідами завжди носять напружений характер.

Джерело: Відомості

В Ужгороді відбувся календарний матч чемпіонату України з футболу між командами «Говерла» Ужгород —«Карпати» Львів. Поєдинки між принциповими суперниками-сусідами завжди носять напружений характер. Кілька років тому фанати «Карпат» влаштували на ужгородському стадіоні справжнє побоїще. Тож цього разу для забезпечення правопорядку під час матчу залучили близько 940 працівників ОВС з усієї області.

Спершу все було спокійно, аж доки в другому таймі ужгородці не вийшли вперед із рахунком 2-1 (так матч врешті-решт і закінчився). Львівські фани почали запалювати й кидати на поле піротехніку, а шестеро з них, зламавши загорожу, покинули свій сектор і вибігли на бігову доріжку.

Аби не допустити масових безпорядків, до сектору з львівськими уболівальниками оперативно було направлено сили міліції, зокрема бійців спецпідрозділу «Беркут», які утворили живий ланцюжок. Шістьох найрадикальніших уболівальників міліціонери затримали. Їх доправили в медустанову для визначення стану алкогольного сп′яніння, після чого на них було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.173 КУпАП «Дрібне хуліганство».

Основну ж масу львівських уболівальників (а було їх в Ужгороді загалом близько 600 чоловік) під охороною міліції доправили в автобуси, а тих, хто приїхав потягом, супроводили на залізничний вокзал Ужгорода.

Loading...