Каладзе запросив Шевченка зіграти у прощальному матчі

Каладзе запросив Шевченка зіграти у прощальному матчі

Міністр енергетики Грузії, знаменитий екс-футболіст київського «Динамо» Каха Каладзе зіграє прощальний матч 31 травня.

Джерело: Відомості

Міністр енергетики Грузії, знаменитий екс-футболіст київського «Динамо» Каха Каладзе зіграє прощальний матч 31 травня. За словами Каладзе, прощальний матч відбудеться на стадіоні "Динамо Арена" між італійським «Міланом» та командою, укомплектованою його друзями з грузинських і зарубіжних клубів.

«У Тбілісі прибудуть всі ті футболісти «Мілана», з якими я грав протягом десяти років. У їх числі будуть Мальдіні, Костакурта, Неста, Шевченко, Альбертіні та інші», - заявив Каладзе. За його словами, проти «Мілана» гратимуть і футболісти з київського «Динамо» та італійського «Дженоа».

Відомий грузинський футболіст Каха Каладзе оголосив про бажання завершити спортивну кар´єру і зайнятися політикою в травні 2012 року. На парламентських виборах у Грузії в жовтні 2012-го він очолив партійний список коаліції «Грузинська мрія», яка здобула перемогу і сформувала уряд на чолі з Бідзіною Іванішвілі.

Каладзе грав у таких відомих клубах, як «Динамо» (Київ), «Мілан» (Італія) і завершив свою футбольну кар´єру в клубі «Дженоа» (Італія). Каладзе - єдиний грузинський футболіст, який двічі вигравав Лігу чемпіонів. У його активі чотири перемоги в чемпіонаті Грузії, три - у чемпіонаті України, одна - в італійській серії А. У складі національної збірної Каладзе провів 83 матчі і відзначився одним голом. Чотири рази він визнавався кращим футболістом країни.

Loading...