Львівська «Енергія» — володар Кубку України з футзалу

Львівська «Енергія» — володар Кубку України з футзалу

Львівська «Енергія» у фінальному матчі Кубку України з футзалу в серії післяматчових пенальті здолала луганську «ЛТК» - 3:3, 3:2, по пен. і третій раз поспіль стала володарем почесного трофею.

Джерело: Відомості

Львівська «Енергія» у фінальному матчі Кубку України з футзалу в серії післяматчових пенальті здолала луганську «ЛТК» - 3:3, 3:2, по пен. і третій раз поспіль стала володарем почесного трофею.

Усі голи в основний час зустрічі були забиті у другій половині зустрічі. У дебюті другого тайму Рогачов при переході в атаку впав у центральному колі, м'яч ж відскочив до Легчанова, який наважився на дальній удар. Його «постріл» виявився влучним.

Пропустивши, «ЛТК» вчинила справжню навалу на ворота Кардаша, і вже через хвилину господарі відігралися. Бессалов зіграв довгу «стінку» з Разувановим, від нього пішла м'яка поперечна передача і влучний удар у верхній кут.

Більше команди голів у основний час матчу не забивали, тому суперники перенесли вирішення стосунків на овертайм. Гол стався на 44-й хвилині. М’яч після удару у падінні Свиридова перетнув лінію воріт, хоча Коваль і спробував вибити кулю з «рамки».

У решту 5 хвилини другого овертайму «Енергії» обов'язково потрібно було забивати, і команда відразу ж перейшла до активних дій. На 46-й хвилині львів'яни заробили право на штрафний прямо проти воріт у 10-ти метрах, Легчанов зробив передачу на Павленка, той у дотик відправив м'яч сітку - 2:2! Але вже через 20 секунд Рось вирішив пробити з 16-ти метрів, і Кардаш залишився не при справах. 3:2 - на користь «ЛТК»! Та ще через хвилину «Енергія» провела багатоходову комбінацію, крапку в якій поставив Рогачов − 3:3.

Незадовго до сирени місце у воротах у «ЛТК» зайняв Юрій Савенко - саме на цього голкіпера у такий відповідальний момент вирішив зробити ставку Роман Ковальчик. Олександр Косенко теж вирішив змінити воротаря - на перший удар вийшов Владислав Лисенко, але Рось забив.

У «ЛТК» на другому ударі схибив Свиридов, який пробив повз ворота, за ним неточно пробив і Разуванов. Але тут шанс луганчанам подарував Савенко, який відбив удар Якуніна. А вирішальним у матчі став сейв Лисенко, який відбив удар Шпигаря.

«ЛТК» (Луганськ) - «Енергія» (Львів) - 3:3 (по пенальті, 2:3)

Голи: Бессалов (25), Свиридов (44), Рось (47) - Легчанов (22), Павленко (46), Рогачов (47)

Пенальті: 1:0 Рось, 1:1 Овсянніков, 1:1 Свиридов (невлучно), 1:2 Рогачов, 1:2 Разуванов (невлучно), 1:2 Якунін (воротар), 2:2 Бессалов, 2:3 Легчанов, 2:3 Шпигар (воротар)

«Енергія»: Кардаш - Легчанов, Павленко, Овсянніков, Рогачов, Бондар, Макаєв, Коваль, Пічкуров, Чепорнюк, Якунін, Струк

«ЛТК»: Пітуля - Шпигар, Артем Рось, Литвинов, Свиридов, Кузь, Разуванов, Іванов, Бессалов, Лазикін, Цапов, Дзюба.

Loading...