Донецький «Шахтар» вкотре виграв чемпіонат України

Донецький «Шахтар» вкотре виграв чемпіонат України

Донецький «Шахтар» вчетверте поспіль виграв чемпіонат України. «Золоте» очко «гірники» заробили в матчі з «Металістом».

Джерело: Відомості

Донецький «Шахтар» вчетверте поспіль виграв чемпіонат України. «Золоте» очко «гірники» заробили в матчі з «Металістом», розповідає «Проспорт».

Гра на «Донбас Арені» закінчилася з рахунком 1:1. На 39-й хвилині Марко Девіч вивів гостей уперед, а на 86-й точний удар Ілсіньо приніс «гірникам» чемпіонство.

Загалом, гра пройшла за переваги «Шахтаря». У першому таймі господарі створили чимало небезпечних моментів. А от після перерви «Металіст» надійно оборонявся і був близький до перемоги.

Однак фінальний штурм «гірників» дав результат. Більше того, «Шахтар» повинен був забивати другий гол, але на 88-й хвилині м'яч дивом не влетів у ворота харків'ян. А в останній атаці вже «Металіст» міг вирвати три очки, проте Девіч пробив у поперечину.

«Шахтар» виборов чемпіонство вчетверте поспіль і ввосьме загалом. А «Металіст» наступної суботи битиметься з «Динамо» за Лігу чемпіонів.

Прем'єр-ліга. 26-й тур

Донецьк. «Донбас Арена». 48 237 глядачів

Головний арбітр: Віталій Годулян (Одеса)

ШАХТАР Донецьк – МЕТАЛІСТ Харків – 1:1

Шахтар: П'ятов, Срна (к), Чигринський, Кривцов, Рац, Гречишкін (Степаненко, 69'), Фернандіньо, Мхітарян, Тайсон (Алекс Тейшейра, 46'), Дуглас Коста (Ілсіньо, 46'), Адріано

Металіст: Горяїнов, Вільягра, Пшеничних, Папа Гуйє, Азеведо, Красноперов, Бланко (Торрес, 83'), Марлос (Вілліан, 73'), Соса (к) (Шелаєв, 90'+4'), Хав'єр, Девіч

0:1 Марко Девіч, 39'

1:1 Ілсіньо, 85'

Ο Фернандіньо, 40'; Хосе Ернесто Соса, 41'; Клейтон Хав'єр, 70'

Loading...