Київський марафон виграв донеччанин

Київський марафон виграв донеччанин

У IV Київському міжнародному марафоні переміг мешканець Донецька Андрій Наумов. Андрій Наумов пробіг марафонську дистанцію в 42 км 195 м з результатом 2 години 19 хв. 17 сек.

Джерело: Відомості

У IV Київському міжнародному марафоні переміг мешканець Донецька Андрій Наумов. Андрій Наумов пробіг марафонську дистанцію в 42 км 195 м з результатом 2 години 19 хв. 17 сек. Серед жінок найшвидшою виявилася Тетяна Наумова з результатом 2 години. 44 хв. 41 сек., передає «УНН».

На дистанції 10 км переміг Ігор Гелетій з часом 35 хв. 54 сек. Переможцем на дистанції 5 км виявився Олександр Борисюк з результатом 18 хв. 38 сек.

У заході взяли участь близько 2000 спортсменів з 40 країн світу. Траса марафону проходила центральними вулицями столиці, старт і фініш – на Михайлівській площі. Крім класичного марафону (42,195 км), в рамках заходу відбулися марафон-естафета, вуличний забіг на 10 км і сімейний забіг на 5 км, забіги для дітей та 500 м.

У свою чергу, як повідомили у прес-службі столичної міліції, під час марафону порушень громадського порядку зафіксовано не було.

Марафонці бігли в супроводі автомобіля і двох мотоциклів ДАІ. Для забезпечення громадського порядку та безпеки учасників і глядачів було залучено більше двох тисяч співробітників столичної міліції та військовослужбовців внутрішніх військ МВС України. Крім того, до чергування було залучено дві вибухотехнічні групи з службовими собаками для того, щоб у разі необхідності оперативно відреагувати на виявлення підозрілих і вибухонебезпечних предметів за маршрутом марафону.

Loading...