Футболісти «Волині» підтвердили відставку тренера

Футболісти «Волині» підтвердили відставку тренера

Анатолій Дем’яненко більше не тренуватиме луцьку «Волинь». Футболісти «Волині» підтвердили відставку головного тренера. Тепер командою керуватиме Анатолій Пісковець.

Джерело: Відомості

Анатолій Дем’яненко більше не тренуватиме луцьку «Волинь». Футболісти «Волині» підтвердили відставку головного тренера. Тепер командою керуватиме Анатолій Пісковець, пише ТК Футбол.

«Я не сильно здивований, тому що багато розмов велося на цю тему. Ми знали, що не за горами це може статися. У нас перед тренуванням були збори, на яких Анатолій Васильович побажав нам всім удачі, подякував за роботу. Ми взаємно побажали йому успіхів, теж йому подякували. Розлучилися на мажорній ноті. Звісно, ситуація неприємна, але між нами збереглися нормальні людські стосунки», — сказав воротар «Волині» Максим Старцев.

«Хлопці, звісно, трохи нервують. Будуть у нас зміни і в обстановці, і в тактиці команди. Але якісь зрушення потрібно було робити, оскільки ми довго не можемо виграти. Анатолій Пісковець — нормальний спеціаліст, я вважаю. Працював дві гри з ним — нічого поганого не можу сказати. Добре налаштовує на гру, хороший мотиватор, тому, думаю, все має вийти. Зміни завжди на краще, а в нашій ситуації — тим більше», — зазначив Сергій Литовченко.

Loading...