«Дніпро» не пропустив «Волинь» у півфінал Кубку України

«Дніпро» не пропустив «Волинь» у півфінал Кубку України

Луцька «Волиніь» на власному полі поступила дніпропетровському «Дніпру» у чвертьфіналі Кубку України.

Джерело: Відомості

Луцька «Волиніь» на власному полі поступила дніпропетровському «Дніпру» у чвертьфіналі Кубку України. Обидва голи були забиті на останніх хвилинах таймів, причому - в доданий час, як кажуть, «у роздягальню». Таким чином, «Волинь» пропустила «Дніпро» у півфінал КУ.

Анатолій Демяненко, головний тренер «Волині» на післяматчевій прес-конференції прокоментував: "Я вважаю, що «Дніпро» переміг заслужено, вони більше контролювали гру. Перший тайм ми провалили повністю. Не розумію чому. Можливо, підсвідомо десь… Напевно, психологія нестабільна. Я з ними розмовляв, але є психологічний вантаж через проблеми в клубі. Тому я вітаю «Дніпро» з виходом у півфінал".

На уточнююче питання, чи є якісь розмови про фінансову ситуацію в клубі, Демяненко відповів: "У нас взагалі про фінанси не ведуться розмови. Немає ні зарплат, ні премій, немає нічого. Я говорив хлопцям, що потрібно зібратись і грати, але підсвідомо це важко. Журналісти телефонують мені і кажуть, що «Кривбас» грає, але в них інша ситуація – там багато орендованих гравців і майже немає легіонерів".

Хуанде Рамос, головний тренер «Дніпра» після завершення матчу сказав: "Ми досягнули поставленої мети – пройти далі. Перевага була на стороні «Дніпра» - забили два голи, влучили в поперечину та стійку, створили велику кількість гольових моментів, завдяки чому і перемогли".  

Loading...