Чеченські футболісти втекли з ізраїльського клубу

Чеченські футболісти втекли з ізраїльського клубу

Чеченські футболісти Заур Садаєв і Джабраїл Кадиєв, які виступали за єрусалимський "Бейтар" на правах оренди, покинули розташування клубу і відправилися в Москву.

Джерело: Відомості

Чеченські футболісти Заур Садаєв і Джабраїл Кадиєв, які виступали за єрусалимський "Бейтар" на правах оренди, покинули розташування клубу і відправилися в Москву, не чекаючи закінчення чемпіонату Ізраїлю. Футболісти залишили в Ізраїлі багато особистих речей, але, за даними місцевої преси, не планують повертатися в Єрусалим.

 

Як повідомляє інтернет-видання ZMAN.com, Садаєв і Кадиєв вранці 15 квітня з'явилися в аеропорту «Бен-Гуріон» у Тель-Авіві в супроводі охоронця. На питання про майбутнє гравців у «Бейтарі» Садаєв відповів одним словом: «Капут».

Тренери «Бейтара» не знали про плани футболістів повернутися на батьківщину. У керівництві клубу заявили, що гравці скучили за домівкою і повернуться до Ізраїлю протягом тижня.

Садаєв і Кадиєв перейшли в «Бейтар» у січні 2013 року. Перехід гравців став можливим через хороші відносини власника «Бейтара» Аркадія Гайдамака з главою Чечні Рамзаном Кадировим. Незабаром після приїзду чеченських гравців в Ізраїль угруповання фанатів «Ла Фаміліа» влаштувала кілька акцій протесту. Фанати були незадоволені тим, що за «Бейтар» гратимуть мусульмани. У ніч на 8 лютого невідомі спалили офіс футбольного клубу.

Loading...