Відбірні матчі Євро-2016 розподілили так, щоб усі бажаючі змогли побачити іги своїх збірних

УЄФА уклав угоду з Європейським мовним союзом (EBU) про передачу медіа-прав на трансляцію європейських відбірних матчів Євро-2016 по громадському телебаченню.

Джерело: Відомості

УЄФА уклав угоду з Європейським мовним союзом (EBU) про передачу медіа-прав на трансляцію європейських відбірних матчів Євро-2016 по громадському телебаченню. EBU гарантує висвітлення у повному обсязі домашніх і виїзних матчів національних збірних у наступних країнах: Австрія, Азербайджан, Албанія, Вірменія, Білорусь, Бельгія, Болгарія, Боснія і Герцеговина, КЮР Македонія, Угорщина, Грузія, Ізраїль, Ірландія, Ісландія, Кіпр, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Молдова, Португалія, Румунія, Сербія, Словаччина , Словенія, Хорватія, Чорногорія, Чехія, Швейцарія та Естонія. Крім того, УЄФА оголосив про угоду з українською компанією ТРК, передає прес-служба ФФУ.

УЄФА докладно описав концепцію "Тижня футболу" для відбірних циклів Євро-2016 і чемпіонату світу 2018 року, матчі яких будуть проводитися з четверга по вівторок. По суботах і неділях ігри в основному будуть починатися о 19:00 і 21:45 за київським часом, а по четвергах, п'ятницях, понеділках і вівторках - о 21:45.

"Уболівальники отримають можливість дивитися більше матчів, ніж будь-коли, - сказав генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно. - Той факт, що ми розподілили відбірні зустрічі в європейській зоні на кілька днів, а не поставили усі збірні грати в один день, забезпечує більшу візуальну доступність турніру. У кожен день "Тижня футболу" буде проводиться від восьми до десяти матчів, замість 20-30 матчів в один день".

Loading...