Футболістам «Шахтаря» дали вихідний за перемогу над «Динамо»

Футболістам «Шахтаря» дали вихідний за перемогу над «Динамо»
Герой матчу Генріх Мхітарян

Футболісти донецького "Шахтаря" отримали вихідний день після недільного дербі з київським "Динамо" у 23-му турі чемпіонату України.

Джерело: Відомості

Футболісти донецького "Шахтаря" отримали вихідний день після недільного дербі з київським "Динамо" у 23-му турі чемпіонату України. Про це повідомили у прес-службі "гірників". Вихідний донеччан триватиме до 16:00 вівторка, коли команда збереться на базі "Кірша" для початку підготовки до наступного матчу - проти луганської "Зорі".

Поєдинок "Динамо" - "Шахтар" 7 квітня завершився перемогою "гірників" із рахунком 1:2. Динамівці відкрили рахунок на 10-й хвилині. Відзначився Андрій Ярмоленко. Але перед перервою Даніло Сілва після удару Мхітаряна підправив м'яч у ворота "Динамо". Перемогу "гірникам" приніс влучний удар Мхітаряна на 75-й хвилині. Вірменин ударом у дотик пробив Коваля після передачі Едуардо.

"Шахтар" набрав 66 очок і вже у наступному турі в домашньому матчі з "Зорею" може оформити чемпіонство. "Динамо" ж відстає від "Металіста" на два очки, випереджаючи на стільки ж "Дніпро".

Loading...