Україна здолала Молдову 2:1

Україна здолала Молдову 2:1

Національна команда з футболу перемогла на стадіоні «Чорноморець» Молдову в рамках відбору до ЧС-2014.

Джерело: Відомості

Національна команда з футболу перемогла на стадіоні «Чорноморець» Молдову в рамках відбору до ЧС-2014. Основні події в одеському поєдинку Україна-Молдова відбулися у другому таймі. Українська команда довго не могла реалізувати свою перевагу, але після перерви матч нарешті пішов за сценарієм підопічних Михайла Фоменка.

Україна могла забити перший м’яч на старті другої 45-хвилинки. Комбінація у виконанні Селезньова, Зозулі та Гусєва завершилася взяттям воріт, але судді справедливо зафіксували офсайд.

Рахунок у грі був нарешті відкритий на 60-й хвилині, коли «динамівець» Ярмоленко зміг забити після атаки тих же Селезньова і Зозулі. Закріпив перевагу України Хачеріді. Захиснику «Динамо» в кінцівці гри вдався удар головою після кутового Гусєва.

Молдова відіграла один м’яч зусиллями Суворова за 10 хвилин до фінального свистка. Фінальні хвилини Україна грала на утримання рахунку. 

У паралельних іграх групи H Англія обіграла на виїзді Чорногорію 1:0, а Польща вдома була сильнішою за Сан-Марино - 2:0.

Україна - Молдова - 2:1

Голи: Ярмоленко 61, Хачеріді 71 - Суворов 80

Україна: П’ятов, Шевчук, Кучер, Федецький, Хачеріді, Гусєв (Гречишкін 90), Тимощук, Степаненко, Ярмоленко, Селезньов (Безус 62), Зозуля

Молдова: Намашко, Бордіян, Булгару, Єпуряну, Головатенко, Пащенко (Оніка 67), Іоніца, Сидоренко, Георгієв, Бугайов (Дорош 69), Дєдов (Суворов 78)

Попередження: Селезньов 59, Георгієв 60.

Вилучення: Степаненко 90.

Loading...