Гречишкін назвав свій виклик у збірну несподіваним, але приємним

Гречишкін назвав свій виклик у збірну несподіваним, але приємним

Півзахисник донецького «Шахтаря» Дмитро Гречишкін поділився враженнями від перебування у таборі національної збірної, відзначивши, що виклик до головної комани країни був дещо несподіваним.

Джерело: Відомості

Півзахисник донецького «Шахтаря» Дмитро Гречишкін поділився враженнями від перебування у таборі національної збірної, відзначивши, що виклик до головної комани країни був дещо несподіваним. "Про виклик до збірної дізнався під час тренування від головного тренера клубу. Спочатку не повірив, та хлопці підтримали, почали вітати. Якщо чесно, навіть не встиг похвилюватися. Але відчуття, звісно, були приємні. Для мене велика честь грати за свою країну. Сподіваюсь, що не підведу, якщо тренер довірить мені вийти на поле", - сказав новобранець у збірній.

"З більшістю хлопців знайомий особисто. Крім одноклубників із «Шахтаря», багатьох знаю ще по матчах за «Іллічівець». Швидше за все мене, напевно, багато хто зі збірників не знає", - поділився враженнями від першого тренування Гречишкін.

"Я дуже хвилювався за всю команду, за своїх одноклубників, а тут я вже у збірній разом із ними, - дивується півзахисник. - У мене взагалі в цьому році надзвичайно багато несподіванок: перехід до «Шахтаря», виклик до збірної. Що ж, треба не опускати планку та вдосконалюватися далі".

Loading...