Михайло Фоменко: Сьогоднішній матч буде за шість очок

Михайло Фоменко: Сьогоднішній матч буде за шість очок

Напередодні матчу з Польщею, який відбудеться 22 березня у Варшаві на стадіоні «Національний», головний тренер збірної України Михайло Фоменко дав традиційну прес-конференцію.

Джерело: Відомості

Напередодні матчу з Польщею, який відбудеться 22 березня у Варшаві на стадіоні «Національний», головний тренер збірної України Михайло Фоменко дав традиційну прес-конференцію, передає прес-служба ФФУ.

- Якщо перед польською збірною стоїть завдання потрапити до фінальної частини чемпіонату світу 2014, як перед нашою командою, то, очевидно, буде гра за шість очок. Здобудемо три очки − наші шанси зростуть, коли ні − вирішувати завдання буде складніше, - сказав Фоменко.

- Козир збірної Польщі − агресивна флангова гра. Як будете нейтралізувати сильні сторони суперника?

- Об’єктивну відповідь на це запитання дасть лише сам матч. Спробуємо протидіяти фланговій грі суперника за рахунок тактичних побудов.

- Три дні на підготовку збірної було достатньо?

- Коли б ми працювали разом хоча б рік, відведеного часу вистачило б. Зараз часу мало. Та не буду посилатися на цю проблему. Є завдання, яке потрібно вирішувати.

- У збірній України є лідер, який поведе команду за собою?

- Це національна команда країни, до якої запрошуються найкращі українські футболісти. Бути чи не бути лідером в команді залежить лише від самого гравця. А лідери потрібні в кожній ланці. Одного гравця з лідерськими якостями для колективу замало.

Loading...