Девід Хей повернеться на ринг 6 липня

Девід Хей повернеться на ринг 6 липня

Скандально відомий британський боксер Девід Хей повернеться на ринг 6 липня. І хоча дата вже запланована — суперник і місто, в якому відбудеться повернення знаменитого британця у великий бокс, поки не визначені.

Джерело: Відомості

Скандально відомий британський боксер Девід Хей повернеться на ринг 6 липня. І хоча дата вже запланована — суперник і місто, в якому відбудеться повернення знаменитого британця у великий бокс, поки не визначені, передає «Корреспондент».

Слідом за Дереком Чісорою, Боксерська рада Великобританії готова повернути ліцензію і Девіду Хею. Для цього йому необхідно пройти звичайні медичні тести.

Нагадаємо, що скандального британця позбавили боксерської ліцензії за його поведінку перед боєм з Володимиром Кличком, а також за бійку з Дереком Чісорою на прес-конференції.

Хей не залишає надії посперечатися за титул чемпіона світу з одним із братів Кличків. Для цього британець готовий іти традиційним шляхом — через рейтингові бої стати обов'язковим претендентом на чемпіонський пояс, пише видання Daily Mail.

Loading...