«Карпати» та «Волинь» оштрафували на 150 тисяч гривень

«Карпати» та «Волинь» оштрафували на 150 тисяч гривень

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України оштрафував два ФК «Волинь» та ФК «Карпати» на 150 тис. грн.

Джерело: Відомості

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України оштрафував два ФК «Волинь» та ФК «Карпати» на 150 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Зокрема, за використання фанатами «Волині» піротехнічних засобів та кидання сторонніх предметів в ігрову зону стадіону «Авангард» під час матчу 20-го туру чемпіонату України з київським «Динамо» 10 березня, луцький клуб має виплатити 75 тис. грн. Також оштрафоване і «Динамо» на 30 тис. грн за поведінку своїх вболівальників: за використання та кидання піротехніки під час того ж матчу.

Окрім цього, фінансові санкції у 75 тис. грн застосовані до львівських «Карпат». Вболівальники львів’ян використовували піротехніку, скандували образливі вислови та кидали сторонні предмети в ігрову зону стадіону «Україна» 9 березня під час зустрічі з одеським «Чорноморцем».

Водночас, фанатів «Чорноморця» за піротехніку, скандування образливих виразів та демонстрацію образливих жестів під час цього ж матчу оштрафували на 25 тис. грн.

Футболіста львівських «Карпат» Ігор Пластуна відсторонено на три матчі за інцидент з гравцем одеського «Чорноморця» Кирилом Ковальчуком, що відбувся 9 березня на 91-й хвилині матчу 20-го туру чемпіонату України.

Loading...