Тимощук упевнений, що у збірної достатньо сил для перемоги у матчах з Польщею і Молдовою

Тимощук упевнений, що у збірної достатньо сил для перемоги у матчах з Польщею і Молдовою

Капітан збірної України Анатолій Тимощук напередодні матчів відбірного циклу чемпіонату світу 2014 року з командами Польщі та Молдови звернувся до уболівальників.

Джерело: Відомості

Капітан збірної України Анатолій Тимощук напередодні матчів відбірного циклу чемпіонату світу 2014 року з командами Польщі та Молдови звернувся до уболівальників. "У березні на нас чекають два надзвичайно важливих матчі - проти збірних Польщі та Молдови. Від результатів залежить наша подальша доля у відбірній групі. На старті ми втратили кілька важливих очок, через що, можливо, в когось похитнулася віра в успіх. Дві найближчі гри − це наше майбутнє, яке безпосередньо в наших руках", - заявив Тимощук.

"У всіх нас є мрія − взяти участь у мундіалі, який відбудеться в Бразилії наступного року. Коли, я кажу «МИ», то маю на увазі не лише футболістів, тренерський штаб, а усіх нас − тих, хто вболіває за Україну всім серцем та переймається її долею. Світ має побачити синьо-жовті українські кольори серед найкращих команд планети та відчути надзвичайний вболівальницький запал на трибунах, - запевнив капітан національної збірної.- Саме тому в березні варто забути все те, що сталося і пам’ятати лише про те, що зараз треба зробити два найважливіших кроки до Бразилії", - додав він.

"У наших серцях завжди має бути впевненість у тому, що ми зробили все, що могли. Чекаю на вашу підтримку у Варшаві 22-го і в Одесі 26 березня. Ми готові до виклику, який кидає нам доля, в нас достатньо сил та волі, щоби боротися й перемагати. Від Сходу до Заходу, від Півночі до Півдня - Україно, об’єднуйся заради перемоги!" - закликав Анатолій Тимощук. 

Loading...