На СК «Таврія» чекає кримінальне розслідування через зникнення грошей Фірташа

Після внутрішнього розслідування в спортивному клубі «Таврія» будуть кримінальні розгляди.

Джерело: Відомості

Після внутрішнього розслідування в спортивному клубі «Таврія» будуть кримінальні розгляди. Про це повідомив прем'єр-міністр Криму, почесний президент СК «Таврія» Анатолій Могильов.

За його інформацією, через фінансові труднощі гроші за орендну плату довелося перенаправити на харчування спортсменів, а сам клуб знаходився на межі фінансового краху. «На сьогоднішній день матеріали перевірки в «Таврії» направлені в правоохоронні органи, наскільки я знаю, днями буде відкрито кримінальне провадження щодо питань фінансування», - сказав Могильов.

СПри цьому Могильов запевнив, що наразі ситуація в клубі нормалізувалася.

Нагадаємо, на початку лютого Могильов заявив, що фінансові проблеми сімферопольського футбольного клубу «Таврія» для її головного спонсора, українського олігарха Дмитра Фірташа, виявилися сюрпризом. За словами прем´єра, фінансовий потік розчиняється «десь на ланцюжку від клубу до структур Фірташа». Буквально через кілька днів президент клубу Володимир Куніцин заявив, що передав усі фінансово-розпорядчі повноваження, а також повноваження щодо вирішення адміністративних питань клубу. А нещодавно Куніцин в черговий раз спростував звинувачення прем´єр-міністра Криму Анатолія Могильова в розкраданні грошей і назвав слова Могильова маячнею.

Loading...