Володимир Кличко має зустрітися з Повєткіним не пізніше 31 серпня

Володимир Кличко має зустрітися з Повєткіним не пізніше 31 серпня

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) зрушила на місяць крайній термін, до якого повинен відбутися бій між українцем Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним.

Джерело: Відомості

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) зрушила на місяць крайній термін, до якого повинен відбутися бій між українцем Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним. Боксери повинні вийти на ринг не пізніше 31 серпня. Про це повідомив менеджер промоутерської компанії росіянина Кріс Майєр. Менеджер зазначив, що представники українського боксера знають про рішення федерації, але поки ніяк його не коментують.

Спочатку бій між Кличком і Повєткіним повинен був відбутися до 26 лютого. Однак українець зумів добитися перенесення поєдинку, для того щоб провести добровільний захист чемпіонського титулу. В кінці січня WBA ухвалила, що Кличко і Повєткін мають зустрітися на рингу не пізніше 31 липня.

На початку березня стало відомо, що 36-річний українець 4 травня проведе бій з італійцем Франческо Піанетою.

Останній раз Кличко виходив на ринг у листопаді 2012 року. Перемігши поляка Маріуша Ваха, боксер захистив титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), а також звання «суперчемпіона» WBA.

Чи буде Повєткін проводити бій до зустрічі з Кличком, невідомо. Останній раз росіянин боксував у листопаді 2012 року. Повєткін переміг американця Хасима Рахмана і захистив звання звичайного чемпіона світу за версією WBA.

Loading...