«Шахтар» виставить проти «Боруссії» оптимальний склад

«Шахтар» виставить проти «Боруссії» оптимальний склад

Сьогодні, 5 березня, на стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" донецький "Шахтар" зіграє матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти дортмундської "Боруссії".

Джерело: Відомості

Сьогодні, 5 березня, на стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" донецький "Шахтар" зіграє матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти дортмундської "Боруссії". "Шахтар" і "Боруссія" зустрічались тричі у матчах Ліги чемпіонів. Майже 12 років тому у третьому відбірному раунді турніру "Боруссія" перемогла "гірників" з рахунком 5:1 за сумою двох матчів.

У першому поєдинку, який пройшов у Донецьку, дортмундці перемогли з рахунком 2:0. Через два тижні ранній гол Джуліуса Агахови подарував надію "гірникам" на вихід до групового турніру, але "Шахтар" у підсумку програв − 1:3.

Цього року доля знову звела команди у боротьбі за путівку до наступного раунду Ліги чемпіонів. У першому матчі 1/8 фіналу у Донецьку переможця не було виявлено, а команди, продемонструвавши результативну гру, зіграли внічию - 2:2.

На матчі в Дортмунді буде працювати словенська бригада арбітрів на чолі з Даміром Скоміною. Цей авторитетний рефері раніше працював на матчах українських клубів у єврокубках. Зокрема цього сезону він працював на домашньому матчі "Шахтаря" у груповому етапі Ліги чемпіонів з лондонським "Челсі", який закінчився перемогою української команди з рахунком 2:1.

І "Шахтар", і "Боруссія" підійшли до другого матчу очного єврокубкового протистояння у доброму настрої. "Гірники" у 19-му турі української Прем’єр-ліги впевнено здолали опір луцької "Волині" - 4:1. Голи у "Шахтаря" забили Олександр Кучер, Дуглас Коста та Едуардо. 

Дортмундці також відсвяткували домашню перемогу в чемпіонаті, здолавши "Ганновер" із рахунком 3:1. У "чорно-жовтих" відзначалися кращий бомбардир команди Роберт Левандовскі, який записав до свого рахунку дубль, та нападник Юліан Шибер.

Обидві команди готуються виставити оптимальні склади на цей матч. Щоправда, у "Боруссії" під питанням знаходиться участь у грі ключового центрального захисника Матса Хуммельса, який захворів на грип. Саме Хуммельс врятував дортмунців від поразки, забивши другий м’яч німецької команди у Донецьку.

Loading...