«Українські отамани» вийшли у чвертьфінал Всесвітньої серії боксу

«Українські отамани» вийшли у чвертьфінал Всесвітньої серії боксу

"Українські отамани" вийшли у чвертьфінал Всесвітньої серії боксу. У заключному турі групового раунду наші бійці перемогли команду "Британські Левові серця".

Джерело: Відомості

"Українські отамани" вийшли у чвертьфінал Всесвітньої серії боксу. У заключному турі групового раунду наші бійці перемогли команду "Британські Левові серця". Зустріч у Лондоні закінчилася з рахунком 3:2 на користь української команди.

Дуже ефектно почав бій у ваговій категорії до 73 кг Дмитро Митрофанов. Ганяючи суперника з кута в кут, Дмитро впевнено наближався до перемоги. В результаті напористої атаки Митрофанов відправив срібного призера Олімпійських Ігор Фреді Еванса в нокдаун. У підсумку – дострокова перемога Дмитра у третьому раунді.

Далі Василь Ломаченко dпевнено та неквапливо розібрався із Семюелем Максвеллом.

Нелегкий суперник дістався учаснику третього бою боксерського вечора Івану Ільницькому. Маючи перевагу у зрості (15 см), Ендрю Селбі нав'язував українцю свою гру. Однак, обравши оборонну тактику, Іван при нагоді наносив у кожному раунді руйнівні удари у ближньому бої. Але у підсумку цього виявилося замало і судді віддали перемогу британцю.

Денису Солоненку протистояв Джозеф Уорд. Наш боксер почав двобій із активного пресингу, що завадило британцю діяти активно далі. Вже у третьому раунді в діях Джозефа було помітно втому та повільно зникав бойовий настрій. А Денис підвищував темп бою, проривав захист опонента та наносив чіткі та міцні удари. Але судді прийняли рішення віддати перемогу британській стороні. Викликавши обурення вболівальників та невдоволення зі сторони українських боксерів.

У п'ятому двобої зійшлися два непереможених боксери Всесвітньої серії боксу – Олександр Усик і Джозеф Джойс. У першому раунді Сашко впевнено пішов вперед, підключаючи гарматні атаки. Боксери обмінювалися комбінаціями з важких ударів. Повільно та впевнено працюючи в ринзі, Джозеф змусив Усика викладатись на всі сто відсотків. Та врешті-решт Олександр впевнено та технічно розібрав суперника, довівши бій до жаданої перемоги.

Отже, наша команда з останнього місця у групі вийшла у чвертьфінал.

Loading...