«Шахтар» впевнено обіграв «Волинь»

«Шахтар» впевнено обіграв «Волинь»

Лучани спробували не закриватися в своєму штрафному майданчику, і деякий час відповідали атакою на атаку іменитих господарів.

Джерело: Відомості

Лучани спробували не закриватися в своєму штрафному майданчику, і деякий час відповідали атакою на атаку іменитих господарів. Динамічна гра дозволила досить швидко відкрити рахунок.

Це зробили донеччани, які в цьому поєдинку надзвичайно ефективно використовували обидва фланги. Зокрема, переклад м'яча з правого краю на лівий, наступний простріл Развана Раца і невдало підставлена нога Олега Шандрука - ось складові першого гола. Не встигли волиняни відійти від ціє неприємного події, як пропустили вдруге. Тепер Олександр Кучер залишився під час навісу з кутового без опіки, і засмутив Максима Старцева.

Потім у цього голкіпера було так багато роботи, що в одному з епізодів від травмувався. Однак до перерви гості більше не пропустили, хоча Генріх Мхітарян влучив у штангу, а Кучер був близький до ще одного голу-блізнеу.

Трохи більш повільний темп перервала "Волинь", коли невдовзі після перерви Ерік Бікфалві ударом здалеку скоротив відставання: Андрій П'ятов був безсилий допомогти команді. Відразу "Шахтар" активізувався і повернув собі комфортне лідерство в два м'ячі.

Після чергового прострілу Раца Сергій Литовченко відбив м'яч перед собою, чим миттєво скористався Дуглас Коста - 3:1. Досить важливою подією став дебют за «гірників» 17-річного Едуарда Соболя. Показово, що саме цей вихованець запорізького "Металурга" допоміг майже своєму тезці Едуардо встановити підсумковий рахунок зустрічі - 4:1. "Шахтар" зміцнив і без того переконливе лідерство, а "Волинь" ризикує після решти матчів туру втратити 7 місце.

Loading...