Стартує друга частина чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги

19-й тур стартує 1 березня матчем у Донецьку, де "Шахтар" прийматиме луцьку "Волинь".

Джерело: Відомості

19-й тур стартує 1 березня матчем у Донецьку, де "Шахтар" прийматиме луцьку "Волинь". Наступного дня "Іллічівець" зустрінеться із запорізьким "Металургом", "Дніпро" прийматиме "Арсенал", а "Металіст" вдома зіграє проти донецького "Металургу". Ще чотири матчі - "Зоря" - "Говерла", "Таврія" - "Карпати", "Чорноморець" - "Ворскла" та "Динамо" - "Кривбас" - відбудуться у неділю.

Для донецького "Шахтаря" матч проти "Волині" - остання перевірка сил перед повторним поєдинком проти дортмундської "Боруссії" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. А про серйозність намірів лучан свідчить і той факт, що команда Анатолія Дем’яненка прибула до Донецька за кілька днів до матчу з "гірниками". В п’ятницю "Шахтар" не зможе розраховувати на допомогу Фернандіньо та Тайсона. Перший отримав червону картку в останньому матчі проти "Кривбасу" а другий має перебір жовтих карток. У волинян матч пропустить Сергій Сімінін.

Центральним у турі обіцяє стати матч у Харкові, де "Металіст" зустрінеться з донецьким "Металургом". Команда Мирона Маркевича після вильоту з Ліги Європи всі сили кине на боротьбу за друге місце, котре дає можливість взяти участь у кваліфікації до Ліги чемпіонів. "Металіст" в остінні дні трансферного вікна повернув до своїх лав форварда Марко Девича, та підписав контракт з бразильським захисником Марсіо де Асеведо. Чотири новобранці і у складі донецького "Металургу", котрий весною спробує вдруге поспіль пробитися до Ліги Європи.

Завершиться ігрова програма туру матчем у Києві між "Динамо" та "Кривбасом". Команда Олега Блохіна має довести своїм вболівальникам, що не вихід до наступної стадії Ліги Європи лише прикра випадковість. До того ж, враховуючи турнірну ситуацію, не варто забувати, що кожна втрата очок для киян може стати фатальною. Тим паче, виходячи на матч із "Кривбасом" динамівці вже будуть знати результати своїх конкурентів.

Чемпіонат України. Прем’єр-ліга

19-й тур

1 березня

"Шахтар" - "Волинь". Донецьк. 19.00

2 березня

"Іллічівець" - "Металург" З. Маріуполь. 13.30

"Дніпро" - "Арсенал". Дніпропетровськ. 17.30

"Металіст" - "Металург" Д. Харків. 19.30

3 березня

"Зоря" - "Говерла". Луганськ. 13.30

"Таврія" - "Карпати". Сімферополь. 16.00

"Чорноморець" - "Ворскла". Одеса. 18.30

"Динамо" - "Кривбас". Київ. 19.30

Loading...