Новий власник «Металіста» пообіцяв збільшити зарплати гравцям

Новий президент «Металіста» Сергій Курченко пообіцяв нікого не звільняти, а також поліпшити фінансову мотивацію для гравців.

Джерело: Відомості

Новий президент «Металіста» Сергій Курченко пообіцяв нікого не звільняти, а також поліпшити фінансову мотивацію для гравців. Як повідомляє офіційний сайт «Металіста», президент розповів про трансферні плани і бюджет клубу.

«Однозначно будемо вести активну трансферну політику. Але не бездумно активну, а адекватну поточним завданням і ситуації на ринку, яку завжди потрібно враховувати», - сказав Курченко. - Селекційний відділ у «Металісті» - найкращий в країні, і я впевнений, що будуть ухвалені точні рішення».

Також президент «Металіста» прокоментував і продаж Тайсона в «Шахтар». «Хотіли, щоб Тайсон продовжив виступати за «Металіст», але змушені були відповідно до контракту гравця прийняти пропозицію про його трансфер за солідну компенсацію. Трансфер Тайсона - найбільша в історії українського футболу і дуже вигідна для «Металіста» угода. Тепер ми зможемо придбати кілька нових гравців високого класу», - сказав Курченко.

Крім того, Сергій Курченко запевнив, що найближчим часом змін у менеджменті клубу не буде, адже клуб укомплектований грамотними управлінцями, які заслуговують працювати в хороших умовах. А «Металіст» тепер, за словами Курченка, вестиме боротьбу за перемогу в чемпіонаті України і конкурувати з грандами європейського футболу в Лізі чемпіонів. Для цього планується розглянути додаткову фінансову мотивацію гравців. Мирон Маркевич й надалі тренуватиме команду.

Бюджет клубу, за словами президента, буде більший, ніж у 2012 році. Відзначимо, що бюджет «Металіста» за Ярославського становив близько 50 мільйонів доларів на рік.

Loading...