Кличко і Повєткін опротестували умови бою один з одним

Кличко і Повєткін опротестували умови бою один з одним

Володимир Кличко і Олександр Повєткін подали протест у Всесвітню боксерську асоціацію (WBA) з приводу умов бою один з одним.

Джерело: Відомості

Володимир Кличко і Олександр Повєткін подали протест у Всесвітню боксерську асоціацію (WBA) з приводу умов бою один з одним. Про це сайту Sportbox.ru повідомив промоутер російського боксера Калле Зауерланд.

Кличка не влаштовує, що WBA змушує його підписати контракт на поєдинок із Повєткіним до того, як він проведе добровільний захист чемпіонського титулу. Цей бій запланований на 6 квітня 2013 року, суперником українця може стати італієць Франческо Піанета.

Зауерланд розповів, що він також подав протест у WBA. Повєткіна не влаштовують фінансові умови поєдинку з Кличком. Асоціація ухвалила, що українець отримає 75 відсотків гонорару від бою.

Спочатку бій між Кличком, який володіє титулом «суперчемпіона» WBA, і «звичайним» чемпіоном світу Повєткіним, повинен був пройти не пізніше 26 лютого. Однак 30 січня українець отримав дозвіл перенести поєдинок з росіянином і провести добровільний захист чемпіонського титулу. Якщо Кличко зможе захистити пояс, то бій із Повєткіним має пройти до 31 липня.

Loading...