Фігурист Євген Плющенко буде судитися з телекоментатором

Фігурист Євген Плющенко буде судитися з телекоментатором

Російський фігурист Євген Плющенко збирається засудити телекоментатора за наклеп, пише tabloid. Спортсмен подав заяву в поліцію за фактом наклепу на нього.

Джерело: Відомості

Російський фігурист Євген Плющенко збирається засудити телекоментатора за наклеп, пише tabloid. Спортсмен подав заяву в поліцію за фактом наклепу на нього, повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на прес-службу ГУ МВС Росії по Москві. Фігуриста обурив той факт, що коментатор телеканалу «Євроспорт-2» Андрій Журанков назвав проблеми Євгена зі здоров'ям піар-акцією і засумнівався в тому, що Плющенку робили операцію на хребті. «Я буду відстоювати честь і гідність, тому що це була образа не тільки мене особисто, але і моєї команди, — сказав Євген. — Я не заслужив такого ставлення за свою кар'єру, хочу це припинити».

Коментар, який обурив Плющенка, Журанков зробив під час трансляції Чемпіонату чотирьох континентів в Осаці.
«У мене є велика підозра, що ніякої операції не було, тим більше що два дні тому з'явилася інформація ізраїльських ЗМІ, що вони не можуть знайти ту лікарню, де перебуває Євген Плющенко», — сказав Андрій Журанков.

Нагадаємо, інформація про те, що Євгену Плющенку зробили операцію на хребті, з'явилася наприкінці січня.
Повідомлялося, зокрема, що фігуристові замінили міжхребцевий диск в одній з лікарень Ізраїлю. Незадовго до операції Плющенко через травму спини знявся з чемпіонату Європи.

Loading...