У продаж надійшли квитки на зимові Олімпійські ігри в Сочі

У продаж надійшли квитки на зимові Олімпійські ігри в Сочі

7 лютого, рівно за рік до початку XXII зимових Олімпійських ігор в Сочі, оголошено старт продажу квитків на Олімпіаду-2014.

Джерело: Відомості

7 лютого, рівно за рік до початку XXII зимових Олімпійських ігор в Сочі, оголошено старт продажу квитків на Олімпіаду-2014, повідомляє «Корреспондент».

Громадяни Росії та іноземні громадяни, які офіційно проживають в країні, зможуть придбати квитки тільки на офіційному сайті XXII Олімпійських зимових ігор і XI Паралімпійських зимових ігор у Сочі — sochi2014.com.

В інших країнах, в тому числі і в Україні, купити квитки можливо виключно в Офіційних квиткових Агентів, призначених Національними Олімпійськими комітетами своєї країни.

Для проходження на спортивні заходи всім глядачам буде необхідно мати при собі паспорт вболівальника, який, крім квитка, стане обов’язковою умовою допуску в місця проведення змагань.

До 31 травня 2013 року всі квитки будуть продаватися тільки із зазначенням цінових категорій — без конкретних місць.

Мінімальна ціна квитків становить 500 рублів (135 грн.), а максимальна — 50 тисяч рублів (13 тис. грн.).

З 1 червня 2013 року всім квиткам, які до цього моменту продавалися тільки за ціновими категоріями і без зазначення конкретних місць, в автоматичному режимі присвоять місця на спортивних об’єктах.

Крім того, восени 2013 року іноземні глядачі в ряді країн (за погодженням з НОК окремої країни) зможуть придбати квитки на офіційному сайті Ігор 2014 року www.sochi2014.com, а також в Головних квиткових центрах Москви та Сочі.

Для того щоб якомога більше глядачів змогли потрапити на олімпійські змагання 2014 року і насолодитися атмосферою Ігор, Оргкомітет встановив ліміти на кількість придбаних квитків на один захід в одні руки.

На ряд заходів високого попиту, таких як хокей на льоду, фігурне катання та Церемонія відкриття Олімпійських ігор — це 4 квитки в одні руки, на інші змагання — 8 квитків. При цьому загальна кількість квитків в одному замовленні не повинна перевищувати 50. Ціни на квитки однакові для всіх глядачів. Відповідно до загальноприйнятої олімпійської практики, знижки та безкоштовні квитки не передбачені.

Мінімальна ціна квитка на змагання в Гірському кластері складе 500 рублів (135 грн.), а в Прибережному — 1000 рублів (270 грн.).

Для відвідування Олімпійських і Паралімпійських ігор всім глядачам буде необхідно отримати паспорт вболівальника.

Паспорт вболівальника є обов’язковою умовою для пропуску на змагання і в Олімпійський парк за наявності квитка. Це не просто обов’язковий документ для всіх глядачів Ігор — він відкриє доступ на сотні концертних майданчиків, в театри, концертні зали і музеї міста, а також стане пам’ятним сувеніром Ігор у Сочі.

Після придбання квитка кожному глядачеві рекомендується якнайшвидше пройти процедуру реєстрації на спеціальному сайті, щоб оформити паспорт вболівальника. Після початку Ігор це допоможе уникнути черг на вході на територію спортивних об’єктів і заощадити час.

У заявці глядачеві необхідно буде вказати свої ПІБ та персональні дані (дата і місце народження, громадянство, тип основного документа, що посвідчує особу (паспорт, паспорт іноземного громадянина, свідоцтво про народження), номер цього документа), контакти, номер замовлення і надати фото. Далі протягом 72 годин дані обробляються і перевіряються, і за залишеними контактними даними глядачеві приходить рішення про видання паспорта вболівальника.

Loading...